Ανάπτυξη Software

Τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς δεν καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων καθώς απευθύνονται στο γενικό σύνολο. Η Northnet αναλαμβάνει έργα και προσφέρει ειδικές λύσεις για τις δικές σας ανάγκες.

H NorthNet καταφέρνει

Σύνδεση όλων των προγραμμάτων με το ERP σας, για μία γρήγορη και αυτόματη επικοινωνία

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας

Εφαρμόζοντας λύσεις τεχνολογικά πρωτοπόρες, δραστηριοποιούμενοι σε εξαιρετικά εξειδικευμένους τομείς αλλά και εξειδικευμένες τεχνολογίες, η ομάδα της NorthNet αποτελεί ένα πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή σας. Τα προγράμματά μας χαρακτηρίζονται από προσαρμοστικότητα και ευελιξία, καθώς μπορούν να παραμετροποιηθούν στις ανάγκες σας. Υποστηρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας και συνεταιρικά δημιουργούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μερικά από τα Project μας

Το Meat Control είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν, να ελέγχουν και να διαμορφώνουν σε πραγματικό χρόνο, όλες τις πληροφορίες της παραγωγής από ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα.

Συνεργάζεται με: Galaxy

Το Business Mobile είναι η Νο1 εφαρμογή για την μηχανογράφηση της επιχείρησης σας και εξατομίκευσης των παροχών. Είναι συμβατό για λειτουργία με tablet ή pda καθώς και για Η/Υ ή laptop. Συνδέεται και επικοινωνεί με το ERP παρέχοντας αυτονομία στην επιχείρηση και τους χειριστές της.

Συνεργάζεται με: Galaxy, SEN, Pylon

To Business Mobile WMS αποτελεί μία πλατφόρμα λογισμικού που στοχεύει στην καλύτερη οργάνωση της αποθήκης σας. Η κάθε κίνηση που πραγματοποιείται στην αποθήκη σας καταγράφεται, ώστε να γνωρίζεται ανά πάσα στιγμή την τοποθεσία, το είδος και την ποσότητα του κάθε προϊόντος.

Συνεργάζεται με: SEN, Galaxy και οποιοδήποτε άλλο ERP

Το One Click αποτελεί ένα σύγχρονο πρόγραμμα λήψης παραγγελιών χονδρικής. Συνδέεται με το ERP σας για άμεση καταχώρηση της παραγγελίας, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζει τα οικονομικά στοιχεία του πελάτη.

Συνεργάζεται με: Galaxy

Το easyVOUCHER αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα έκδοσης voucher για επιχειρήσεις που συνεργάζονται με μεταφορικές και courier. Το easyVOUCHER συνδέεται με το ERP σας για άμεση και αυτόματη έκδοση voucher.

Συνεργάζεται με: Galaxy

Δημιουργούμε προγράμματα εξειδικευμένα στις δικιές σας ανάγκες

Η NorthNet δίπλα σας, σε κάθε πρόβλημά σας.

Προσαρμοζόμαστε για εσάς!