Ανάπτυξη
Software

Τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς δεν καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων καθώς απευθύνονται στο γενικό σύνολο.

Η Northnet αναλαμβάνει έργα και προσφέρει ειδικές λύσεις για τις δικές σας ανάγκες.

Εφαρμόζοντας λύσεις τεχνολογικά πρωτοπόρες, δραστηριοποιούμενοι σε εξαιρετικά εξειδικευμένους τομείς αλλά και εξειδικευμένες τεχνολογίες, η ομάδα της NorthNet αποτελεί ένα πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή σας. Τα προγράμματα μας χαρακτηρίζονται από προσαρμοστικότητα και ευελιξία, καθώς μπορούν να παραμετροποιηθούν στις ανάγκες σας. Υποστηρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας και συνεταιρικά δημιουργούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Δείγμα από μερικά προγράμματα σας παραθέτουμε παρακάτω.

Το Meat Control είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν, να ελέγχουν και να διαμορφώνουν σε πραγματικό χρόνο, όλες τις πληροφορίες της παραγωγής από ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα. Το Meat Control προσαρμόζεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Business Mobile καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, παραγγελίες, απογραφές, παραλαβές, Εισπράξεις, παρακολούθηση πελατών  κ.α. Επιπλέον παρέχει online πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη π.χ. τρέχων υπόλοιπο, καρτέλα πελάτη κ.α. Έχει αναπτυχθεί ώστε να είναι συμβατό με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς, (SEN Singular Enterprice, Galaxy, Pylon της Epsilon Net και SoftOne). Το σύστημα μπορεί και δέχεται κινήσεις είτε υπάρχει σύνδεση με το internet είτε όχι, δίνει το δικαίωμα συγχρονισμού όταν ο πωλητής επιστρέψει στην έδρα της επιχείρησης ή από οποιοδήποτε σημείο έχει internet. Καλύπτει πλήρως το κύκλωμα των εισπράξεων, που καταχωρούνται και αυτές αυτόματα στο ERP, και δημιουργεί απόδοση ταμείου κατά πωλητή. Επίσης  μπορεί παραμετρικά να ενημερώνει για οποιαδήποτε  κίνηση γίνεται με email τον πελάτη της επιχείρησης ή και τα στελέχη της επιχείρησης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το One Click αποτελεί ένα σύγχρονο πρόγραμμα λήψης παραγγελιών χονδρικής. Συνδέεται με το ERP σας για άμεση καταχώρηση της παραγγελίας, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζει τα οικονικά στοιχεία του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το easyVOUCHER αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα έκδοσης voucher για επιχειρήσεις που συνεργάζονται με μεταφορικές και courier.

Με την αύξηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών, αυξήθηκε και η ανάγκη των επιχειρήσεων για ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης των παραγγελιών. Το easyVOUCHER είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια, καθώς συνδέεται με το ERP σας για άμεση και αυτόματη έκδοση voucher.